естетична медицина и практическа дерматология

дерматологични и венерологични прегледи и консултации

Aз съм д-р Виолета Янева- специалист дерматовенеролог, естетична медицина и практическа дерматология.

Член съм на:

  • Български Лекарски Съюз;
  • Българско Дерматологично Дружество;
  • Дружество Естетична Дерматология;
  • Сдружение на частнопрактикуващите дерматолози в България.

За всички гореизброени процедури имам проведени курсове за обучение и притежавам официални сертификати за правоспособност.

Продължавам моята квалификация, усъвършенстване и обучение, чрез редовно участие в семинари, конгреси, конференции, курсове за обучение, като винаги съм държала да съм в крак с всяка новост в областта на естетичната медицина и дерматологията. Справям се добре с това, което извършвам, за което могат да потвърдят моите пациенти.

Кабинета предлага и процедури със съвременен E-light апарат, който е комбинация между IPL, RF и cooling. Чрез този апарат се провеждат процедури по фотоепилация, фотоподмладяване, третира се акне, разширени капиляри, пигментации, стягащи процедури на лице и тяло и др.

В кабинета се извършват прегледи и лечение на деца и възрастни със заболявания на кожата, ноктите, косата, лигавиците-екземи, псориазис, акне, розацея, себорея, различни инфеции на кожата и лигавиците, алергии, алопеции и други видове косопад, гъбични заболявания на кожа, нокти, лигавици, вирусни заболявания-херпеси, полово предавани инфекции-кондиломи, херпеси, вагинални течения, уретрити и др.

Кабинета има договор с НЗОК.